En svensk italienare på Drottninggatan

Upplev smaken av Italien på restaurang Polpette – hos oss hittar du italienska rätter tillagade med de bästa ingredienserna, från klassiska pastarätter till traditionella italienska efterrätter. Vi serverar även utvalda svenska rätter inklusive svensk-italiensk fusion där vi förenar maten från våra två favoritkök.

Upplev det italienska köket i hjärtat av Stockholm

Restaurang Polpette ligger mitt i Stockholm City och passar lika bra som inledning som avslut på en riktig toppenkväll i stan. Oavsett om det gäller en dejt, en afterwork eller ett födelsedagsfirande ser vi till att kvällen blir mer än värd att minnas.

Beställ catering

Du måste inte boka bord för att få en chans att prova på all den goda mat vi har att erbjuda. Vi erbjuder catering i form av varma och kalla fusion rätter för alla sällskap stora som små.

Vi hjälper både privatpersoner och företag med catering i Stockholm för alla typer av evenemang – oavsett om det handlar om middag, konferens, kickoff, fest eller julbord, levererar vi god och näringsrik mat.

Vi älskar köttbullar – på svenska och på italienska

Polpette är det italienska ordet för köttbullar och det är ingen slump att vi heter vad vi heter. Köttbullar har en särskild plats i våra hjärtan och de symboliserar det vi anser vara kärnan i äkta matlagning. När man kombinerar enkla, ödmjuka och noga utvalda råvaror med passion, kärlek och noggrannhet förvandlas något simpelt till något väldigt speciellt – länge leve köttbullen.