En svensk italienare på Drottninggatan

Upplev smaken av Italien på restaurang Polpette – hos oss hittar du italienska rätter tillagade med de bästa ingredienserna, från klassiska pastarätter till traditionella italienska efterrätter. Vi serverar även utvalda svenska rätter inklusive svensk-italiensk fusion där vi förenar maten från våra två favoritkök.

Upplev det italienska köket i hjärtat av Stockholm

Restaurang Polpette ligger mitt i Stockholm City och passar lika bra som inledning som avslut på en riktig toppenkväll i stan. Oavsett om det gäller en dejt, en afterwork eller ett födelsedagsfirande ser vi till att kvällen blir mer än värd att minnas.

Vi älskar köttbullar – på svenska och på italienska

Polpette är det italienska ordet för köttbullar och det är ingen slump att vi heter vad vi heter. Köttbullar har en särskild plats i våra hjärtan och de symboliserar det vi anser vara kärnan i äkta matlagning. När man kombinerar enkla, ödmjuka och noga utvalda råvaror med passion, kärlek och noggrannhet förvandlas något simpelt till något väldigt speciellt – länge leve köttbullen.

Beställ catering

Du måste inte boka bord för att få en chans att prova på all den goda mat vi har att erbjuda. Vi erbjuder catering i form av varma och kalla fusion rätter för alla sällskap stora som små.

Vi hjälper både privatpersoner och företag med catering i Stockholm för alla typer av evenemang – oavsett om det handlar om middag, konferens, kickoff, fest eller julbord, levererar vi god och näringsrik mat.